Această rețetă face 20 de porții cu 334 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Dacă 79 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pătrate Cheesecake de lamaie ar putea fi o mare vegetarian rețetă pentru a încerca. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr brun, cremă de brânză, ovăz laminat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Lemon Cheesecake Squares, Lemon Cheesecake Squares, și Lemon Cheesecake Squares pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, scurtarea smântânii și zahărul brun până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scurtarea
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați făina, ovăzul și sarea; adăugați treptat la amestecul cremă și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
3
Apăsați aluatul într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți la 350 de minute timp de 15-18 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Răspândiți cu gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
6
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și făina până se omogenizează. Bateți sucul de lămâie și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați ouă; bateți la viteză mică doar până când sunt combinate. Îndepărtați cu grijă gemul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Gem
8
Coaceți la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și păstrați în frigider.