Lemon Bar Fleac
Nu poți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încearcă Lemon Bar Trifle. Pentru 1,36 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 25 g de grăsimi și un total de 584 de calorii . Această rețetă servește 9. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină, coajă de lămâie, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Lemon Bar Cookies , Berry Trifle și Berry and White Chocolate Trifle .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina și nucile pecan; se amestecă cu untul. Apăsați într-un 13 inchi neuns. x 9-in. vas de copt.
Coaceți la 350° timp de 18-20 de minute sau până când devine maro deschis. Se răcește pe un grătar.
Într-o cratiță grea mică, combinați zahărul, amidonul de porumb și făina. Se amestecă în apă până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocotesc. Reduceți căldura; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușurile de ou; se intoarce totul in tigaie, amestecand continuu. Aduceți la un fierbere ușor; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă ușor sucul de lămâie, untul și coaja de lămâie.
Transferați într-un castron mare. Se răcește la temperatura camerei fără a se amesteca. Acoperiți suprafața cu hârtie cerată; da la frigider pana se raceste.
Într-un castron mare, bate cremă de brânză și zahăr de cofetă până se omogenizează. Îndoiți toppingul bătut. Se sfărâmă amestecul de nuci pecan la cuptor; pune deoparte 1/2 cană pentru topping.
Chiar înainte de servire, într-un 3-qt. castron de fleac, strat cu 1 cană fiecare amestec de nuci pecan, amestec de lămâie și amestec de brânză cremă. Repetați straturile de două ori.
Stropiți cu amestecul de nuci pecan rezervat. Pune resturile la frigider.