Lemon-anghinare Halibut en Papillote
Lemon-anghinare Halibut en Papillote este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $6.37 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 242 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, șalotă, salsa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Lemon-Tarhon Halibut În Papillote, Halibut în Papillote, și Halibut Și Legume În Papillote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Fileurile se usucă cu un prosop de hârtie; se presară uniform cu sare și piper.
Tăiați 4 (15 inci) pătrate de hârtie pergament. Îndoiți fiecare pătrat în jumătate; deschideți fiecare. Împărțiți eșalota uniform între pătrate, așezându-vă aproape de pliere; acoperiți fiecare cu 1 file și 1 lingură de salsa. Împărțiți uniform inimile de anghinare și feliile de lămâie peste fileuri. Îndoiți hârtia; sigilați bine marginile cu pliuri înguste.
Așezați pachetele pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când un termometru înregistrează 140 până la 145 atunci când este introdus prin hârtie în pește.
Așezați 1 pachet pe fiecare din cele 4 farfurii; tăiat deschis.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris