Pachetele de pește cu sparanghel este un fel principal fără gluten și fără lactate. Această rețetă servește 4 și costă 5,52 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine, 2 g de grăsimi și un total de 160 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de cimbru sau supă de pui, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Cu un scor de lingură de 75%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și pachetele de pește cu sparanghel, pachetele cu pește cu broccoli și pachetele cu sparanghel.
Instrucțiuni
1
Înfășurați fiecare file în jurul a cinci sulițe de sparanghel; asigurați cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2
Așezați într-o cameră de 13 inchi. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 15 minute. Descoperi; se presară cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Coaceți, descoperit, cu 12-15 minute mai mult sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță și sparanghelul devine crocant și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Între timp, într-o cratiță mică, combinați ingredientele pentru sos până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Aruncați scobitorii din pachete; se serveste cu sos.
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru pește. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.