Legume în Curry verde

Legume în Curry verde
Legumele în Curry verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,25 USD pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de cilantro, apă, busuioc thailandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Curry verde thailandez cu legume și Tofu, Legume La Gratar Cu Marinata Curry Verde, și Legume cu lapte de cocos și curry verde.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Jules Taylor Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb. Acesta oferă o coloană vertebrală frumos uscat încă este stratificat și cremos cu aciditate moale și nuanțe de alune. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista