Buttery Citrus sote legume este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 farfurie. O porție conține 186 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 77 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți usturoi, coaja de lămâie, legumele preferate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 85%. Încercați Saut Creveți Cu Sos De Oțet Balsamic Cu Unt, Somonul Saut-Citrus-Herb, și Saut păstrăv cu gust de citrice-măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți Becel untos gust de margarină în tigaie antiaderentă de 12 inci; gătiți legumele până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Combinați pătrunjelul, usturoiul și coaja de lămâie într-un castron mic; presărați uniform peste legume în tigaie; gătiți cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat