Legume Sotate Cu Citrice Untoase

Legume Sotate Cu Citrice Untoase
Buttery Citrus sote legume este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 farfurie. O porție conține 186 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 77 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți usturoi, coaja de lămâie, legumele preferate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 85%. Încercați Saut Creveți Cu Sos De Oțet Balsamic Cu Unt, Somonul Saut-Citrus-Herb, și Saut păstrăv cu gust de citrice-măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți Becel untos gust de margarină în tigaie antiaderentă de 12 inci; gătiți legumele până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați pătrunjelul, usturoiul și coaja de lămâie într-un castron mic; presărați uniform peste legume în tigaie; gătiți cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista