Legume rădăcinoase prăjite cu miere și ierburi

Legume rădăcinoase prăjite cu miere și ierburi
Legumele rădăcinoase prăjite cu miere și ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 152 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână napi, miere, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Ierburi, Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Ierburi, și Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 11 ingrediente într-un castron mare; aruncați bine. Aranjați amestecul de legume într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
LegumeLegume
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți la 450 timp de 25 de minute sau până când legumele sunt rumenite și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Puneți amestecul de legume într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați miere și oțet de cidru în legume și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
LegumeLegume
MiereMiere

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista