Balsamic-miere prăjită legume rădăcină este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 1 porție. Această garnitură are 2412 calorii, 40g de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Pentru $9.57 pe portie, această rețetă acoperă 76% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, căței de usturoi, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere, Balsamic Și Brânză Proaspătă De Capră, Legume Rădăcinoase Prăjite Balsamice, și Rădăcinile " Legume Rădăcinoase Prăjite Balsamice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați partea de jos 1/4 inch din fiecare cățel de usturoi, dar nu curățați cuișoarele.Aruncați ingredientele într-un vas adânc de copt.Prăjiți, neacoperit, timp de aproximativ 30 de minute sau până când toate legumele sunt moi pe tot parcursul.Aruncați legumele și transformați căldura până la 400 de grade. Prăjiți până când legumele sunt rumenite și caramelizate (15-20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite