Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Ierburi

Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Ierburi
Herb legume rădăcinoase prăjite durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 123 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită păstârnac, șalotă, guli-rabe și sare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încearcă Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Ierburi, Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Ierburi, și Miere și legume rădăcinoase prăjite cu ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți primele șapte ingrediente într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți timp de 6-8 minute sau până când sunt crocante; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Transferați legumele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Combinați uleiul, piperul și sarea; stropiți peste legume și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți amestecul între două unse 15x10x1-in. tigăi de copt; aranjați crenguțe de ierburi peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Coaceți, neacoperit, 20-25 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista