Legume rădăcinoase prăjite cu glazură de arțar

Legume rădăcinoase prăjite cu glazură de arțar
Nevoie de un fără gluten, primal și farfurie prietenoasă cu fodmap? Legumele rădăcinoase prăjite cu glazură de arțar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 133 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de păstârnac, morcov, napi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Legume rădăcinoase prăjite cu glazură de arțar, Legume rădăcinoase prăjite cu glazură balsamică, și legume rădăcinoase prăjite de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas de copt de 13 x 9 inch acoperit cu spray de gătit, aruncând bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți la 450 timp de 10 minute. Se amestecă siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți încă 20 de minute sau până când sunt fragede și aurii, amestecând după 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista