Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele rădăcinoase glazurate cu aragaz lent. Această rețetă face 9 porții cu 159 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, frunze de cimbru, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Legume Rădăcinoase Glazurate Cu Aragaz Lent, Tocană De Cârnați Cu Legume Rădăcinoase Cu Aragaz Lent, și Friptură de vițel cu legume rădăcinoase (aragaz lent).
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În aragazul lent, amestecați morcovii, păstârnacul și ceapa. Se acoperă cu cartofi dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Într-un castron mic, amestecați mierea, uleiul, 2 lingurițe de cimbru, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă peste legume; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4
Capac; gatiti la foc mic 4-5 ore sau pana cand legumele sunt fragede. Chiar înainte de servire, adăugați oțet; se amestecă ușor.