Legume Prăjite Ratatouille (Franța)
Prăjită Veggie Ratatouille (Franța) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 249 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,86 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, dovlecei de vară, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Ratatouille Veggie Toss, Ratatouille Prăjită, și Gratin Ratatouille Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Puneți vinetele, dovleceii, dovleceii și roșiile în 1 strat pe o foaie de copt sau foi de copt, stropiți cu ulei de măsline și presărați generos cu sare. Prăjiți până când legumele sunt moi și flexibile, aproximativ 20 până la 30 de minute, întorcându-le la jumătatea gătitului.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Când este suficient de rece pentru a le manipula, transferați-le pe o placă de tăiere și tăiați-le în bucăți de 1/2 inci.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și acoperiți fundul cu ulei de măsline. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa, ardeiul roșu zdrobit și condimentați cu sare, după gust.
Se sotează până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați ardeii și condimentați din nou cu sare, dacă este necesar. Gatiti pana cand ardeii sunt moi, aproximativ 5-10 minute.
Adăugați legumele prăjite în tigaie împreună cu oțetul, maghiranul și cimbrul. Aruncați bine pentru a acoperi și adăugați încă 2 până la 3 linguri de ulei de măsline, dacă este necesar. Gustați pentru a verifica condimentul și transferați într-un platou sau castron de servire. Voila!