Legume Prăjite De Zi Cu Zi
Friptura de legume de zi cu zi este o fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 303 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți pătrunjel, piper, păstârnac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Aragaz Lent Vin Roșu Oală Friptură {De Zi Cu Zi Maven Baby Shower}, Legume Prăjite, și Friptură și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°. într-un bol, aruncați morcovii, păstârnacul, sfecla și ceapa cu ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Răspândiți legumele într-un singur strat pe tigaia de prăjire, lăsând cât mai mult spațiu între fiecare. Prăjiți până se rumenesc ușor și doar fraged (50-60 de minute), amestecând la jumătatea coacerii.
Scoateți; strângeți sucul de portocale deasupra. Aruncați și transferați pe platou.
Se servește cu pătrunjel.