Legume prăjite de vară și paste pancetta
Legumele de vară prăjite și pastele pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 684 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 150 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de pachet pancetta, vinete, penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paste Vegetale De Vară Cu Feta, Kebab de pui Pesto cu paste vegetale prăjite, și Sparanghel prăjit, pancetta și paste cu roșii cherry.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Puneți legumele și usturoiul într-o formă mare de prăjire, aruncați cu uleiul și condimentați.
Se întinde într-un singur strat și se prăjește timp de 35 de minute până se înmoaie, amestecând după 20 de minute.
Între timp, gătiți pastele urmând instrucțiunile ambalajului. Rezervați o parte din lichidul de gătit, apoi scurgeți.
Introduceți pancetta, cu un strop de ulei, în tigaia în care ați gătit pastele. Gatiti 2-3 minute pana devin aurii, crocante si fierte. Aruncați pastele scurse, parmezanul, legumele prăjite și câteva linguri de lichid de gătit rezervat. Rupeți majoritatea frunzelor de busuioc și amestecați.
Se servește presărat cu frunze de busuioc rămase și parmezan suplimentar.