Legume Picante La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați legumele picante la grătar. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 884 calorii, 16g de proteine, și 61G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper de lămâie, unt, dressing și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Legume Picante La Grătar, Maioneză picantă cu legume, și Legume dulci și picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Se amestecă untul și piperul de lămâie.
Periați cartofii, dovleceii, dovleceii, ardeii grași și ceapa.
Acoperiți și grătați legumele la 4 inci de la foc mediu 10 până la 20 de minute, întorcându-se frecvent, până se înmoaie.
Platou de linie cu salată verde. Pe măsură ce legumele se termină, scoateți-le de la grătar la platou.