Legume Murate

Legume Murate
Legumele murate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 341 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, sfeclă, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Legume Murate, Legume Murate, și Legume Murate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți sfecla, apoi tăiați-o în felii foarte subțiri (mai puțin de 1/8 inch) cu slicer și transferați-o într-un bol rezistent la căldură nereactiv. În boluri separate nereactive rezistente la căldură, combinați morcovii cu semințe de chimen, țelină cu semințe de coriandru și conopidă cu shichimi togarashi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
ConopidăConopidă
MorcovMorcov
țelinățelină
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Între timp, aduceți apa, oțetul, zahărul și sarea la fiert într-o cratiță mare nereactivă, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se toarnă 1 1/2 căni de saramură fierbinte peste sfeclă, 2 căni peste morcovi, 2 căni peste țelină și lichidul rămas peste conopidă. Se răcește la temperatura camerei, amestecând și presând ocazional legumele (sau păstrați-le scufundate cu o farfurie mică).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
SfeclăSfeclă
SaramurăSaramură
4
Transferați fiecare legumă cu lichid de murat într-un recipient etanș separat și răciți, acoperit, agitând ocazional, cel puțin 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
5
Serviți folosind o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
1
Legumele murate pot fi răcite până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista