Legume Marinate De Casă

Legume Marinate De Casă
Legume marinate de casă durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 160 calorii. Dacă aveți la îndemână pansament, ceapă, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Legume Marinate, Legume Marinate, și Legume Marinate.

Instrucțiuni

1
Combinați floretele de broccoli, ciupercile, castanele de apă, ceapa și pansamentul într-un castron mare. Acoperiți; marinați câteva ore, amestecând ocazional. Chiar înainte de servire, adăugați roșiile cherry, amestecând ușor pentru a le combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
B ZahărB Zahăr
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista