Legume Marinate
Legumele marinate sunt o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 213 calorii. Dacă aveți la îndemână ardei gras, măsline, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Legume Marinate, Legume Marinate, și Legume Proaspete Marinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați feliile de vinete și dovlecei cu sare și aranjați pe o foaie de copt într-un singur strat. Acoperiți cu o a doua foaie de copt, cântăriți foaia cu cutii sau alte greutăți mari și lăsați să stea 2 ore.
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Se usucă feliile de vinete și dovlecei cu prosoape de hârtie și se ung pe ambele părți cu ulei de măsline.
Așezați pe grătar sau pe o foaie de copt sub broiler și gătiți, rotind o dată, timp de 5 minute pe fiecare parte, sau până se rumenesc.
Se transferă într-un castron și se acoperă pentru a se încălzi.
Ungeți panele de ardei cu ulei de măsline, așezați pielea cu fața în jos pe grătar sau cu pielea în sus pe foaia de copt și gătiți până se înnegrește și se veziculează, 5 până la 6 minute.
Transferați în vas și acoperiți din nou.
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană de ulei de măsline, oțet, usturoi, măsline, hamsii și oregano și amestecați bine.
Se toarnă amestecul peste legumele fierbinți și se acoperă imediat cu folie de aluminiu. Puneți deoparte la temperatura camerei pentru a marina peste noapte înainte de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;