Legume Marinate

Legume Marinate
Legumele marinate sunt o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 213 calorii. Dacă aveți la îndemână ardei gras, măsline, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Legume Marinate, Legume Marinate, și Legume Proaspete Marinate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați feliile de vinete și dovlecei cu sare și aranjați pe o foaie de copt într-un singur strat. Acoperiți cu o a doua foaie de copt, cântăriți foaia cu cutii sau alte greutăți mari și lăsați să stea 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Se usucă feliile de vinete și dovlecei cu prosoape de hârtie și se ung pe ambele părți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Așezați pe grătar sau pe o foaie de copt sub broiler și gătiți, rotind o dată, timp de 5 minute pe fiecare parte, sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Se transferă într-un castron și se acoperă pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Ungeți panele de ardei cu ulei de măsline, așezați pielea cu fața în jos pe grătar sau cu pielea în sus pe foaia de copt și gătiți până se înnegrește și se veziculează, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Transferați în vas și acoperiți din nou.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană de ulei de măsline, oțet, usturoi, măsline, hamsii și oregano și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
Ulei De MăslineUlei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
OțetOțet
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se toarnă amestecul peste legumele fierbinți și se acoperă imediat cu folie de aluminiu. Puneți deoparte la temperatura camerei pentru a marina peste noapte înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista