Legume la grătar în stil Indian cu Paneer

Legume la grătar în stil Indian cu Paneer
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., legume la grătar în stil Indian cu Paneer ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 2,64 USD pe porție. Această garnitură are 177 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, sos de piper, flori de conopidă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pizza paneer în stil Indian, Shahi Paneer - brânză de vaci indiană în sos de roșii-Paneer s, și Palak Paneer (spanac Indian și Paneer).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se lasă să se răcească, apoi se macină grosier. Într-un blender, combinați sucul de roșii cu coriandru, sos de ardei iute, oțet, ghimbir, zahăr, usturoi, muștar, chimen măcinat și sare. Pulsează până se omogenizează. Strecurați marinada într-un vas mare de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Chimen MăcinatChimen Măcinat
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Frigeți roșiile cherry și adăugați-le la marinată împreună cu zăpada, shiitakes, dovleceii, ceapa și ardeii grași; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Gatiti cartoful in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Se scurge și se lasă să se răcească ușor. Curățați cartoful, sfărâmați-l pe lungime și adăugați-l la marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6
Aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați dovleceii, broccoli și conopida în apă și gătiți până când sunt fragede, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Transferați dovleceii, broccoli și conopida în marinată; aruncați toate legumele până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
9
Adăugați panoul, întorcându-l ușor pentru a acoperi. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PaneerPaneer
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Aprindeți un grătar cu cărbune sau încălziți o tigaie pentru grătar. Grătiți legumele la foc mediu-mare, rotind, până când sunt fragede și ușor carbonizate peste tot, 2 până la 3 minute pentru roșii și zăpadă; 5 până la 7 minute pentru cartofi, dovlecei, conopidă, broccoli, ciuperci, ceapă și dovlecei; și 8 până la 10 minute pentru ardeii grași. Condimentează legumele cu sare și piper. Condimentați paneerul cu sare și grătar, rotind, până când este ușor carbonizat și încălzit, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
PaneerPaneer
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Serviți legumele și paneer fierbinte sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
PaneerPaneer
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista