Legume La Grătar În Sos Balsamic De Roșii Cu Cuscus
Legumele la grătar în sos Balsamic de roșii cu cuscus ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 344 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Allrecipes are 23 de fani. Un amestec de oțet balsamic, ardei gras, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 95%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Legume la grătar cu cuscus și sos de iaurt, Tofu sărat și legume peste cuscus de roșii, și Tofu sărat și legume peste cuscus de roșii.
Instrucțiuni
Scoateți semințele din ardei și tăiați-le în fâșii de aproximativ 1 până la 2 inci lungime.
Tăiați vinetele încrucișate în runde de aproximativ 1/3 până la 1/2 inch grosime și tăiați fiecare în 6 până la 8 bucăți uniforme. Curățați ceapa și tăiați-o în 8 porții. Tăiați dovlecelul și tăiați-l în felii groase.
Încălziți tigaia la grătar la foc mare cu un strop generos de ulei de măsline. Când este foarte fierbinte, adăugați toate legumele în tigaie. Apăsați ocazional pentru a obține linii de grătar peste ele. Întoarceți ocazional pentru a preveni arderea. Gatiti aproximativ 15 minute, sau pana cand legumele se rumenesc uniform si se fierb.
Se amestecă fasolea în legume.
Adăugați roșiile tocate și oțetul. Se fierbe câteva minute în timp ce cuscusul este pregătit.
Așezați cuscusul într-un castron mediu.
Adăugați ciorba de legume clocotită și amestecați cu o furculiță. Continuați să ridicați cuscusul ocazional pentru a preveni lipirea acestuia. Durează doar 2 până la 3 minute pentru a deveni moale.
Așezați cuscusul într-un castron mare sau platou de servire și serviți legumele deasupra.