Legume la grătar cu ulei de roșii

Legume la grătar cu ulei de roșii
Legume la grătar cu ulei de roșii este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 104 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, vinete obișnuite, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Rețete similare sunt Legume La Grătar Și Pâine Cu Roșii, Pui Și Legume La Grătar Cu Roșii Uscate La Soare, și Burger umplut cu brânză și ceapă cu Chutney de roșii la grătar și legume marinate.

Instrucțiuni

1
Tăiați ceapa transversal în felii groase de 3/4 inch. Rulați o frigăruie subțire peste și prin centrul fiecărei felii pentru a ține rundele plate și sigure; puneți câte felii pe frigărui se potrivesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Clătiți vinetele, aruncați tulpina și tăiați transversal în runde groase de 3/4 inch. Filetați frigarui peste și prin runde conform instrucțiunilor pentru ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Clătiți dovleceii, tăiați capetele și tăiați transversal în runde groase de 3/4 inci. Filetați pe frigarui conform instrucțiunilor pentru ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Clătiți ardeii, tăiați în sferturi pe lungime, tulpină și semințe. Infilați frigarui subțiri prin Centrul feliilor, lăsând aproximativ 1/4 inch între bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Clătiți ciupercile, tăiați tulpinile la culoare cu capace și salvați tulpinile pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6
Se amestecă uleiul de măsline și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
7
Ungeți amestecul pe legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8
Puneți legumele pe un grătar pe un pat solid de cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde). Închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiti, întorcându-vă după cum este necesar, până când legumele sunt rumenite și fragede când sunt străpunse, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Transferați într-un platou așa cum este gătit.
10
Feliați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
11
Scoateți legumele din frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
12
Adăugați ciuperci în platou și condimentați legumele după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
13
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista