Legume la grătar cu ulei de roșii
Legume la grătar cu ulei de roșii este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 104 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, vinete obișnuite, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Rețete similare sunt Legume La Grătar Și Pâine Cu Roșii, Pui Și Legume La Grătar Cu Roșii Uscate La Soare, și Burger umplut cu brânză și ceapă cu Chutney de roșii la grătar și legume marinate.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa transversal în felii groase de 3/4 inch. Rulați o frigăruie subțire peste și prin centrul fiecărei felii pentru a ține rundele plate și sigure; puneți câte felii pe frigărui se potrivesc.
Clătiți vinetele, aruncați tulpina și tăiați transversal în runde groase de 3/4 inch. Filetați frigarui peste și prin runde conform instrucțiunilor pentru ceapă.
Clătiți dovleceii, tăiați capetele și tăiați transversal în runde groase de 3/4 inci. Filetați pe frigarui conform instrucțiunilor pentru ceapă.
Clătiți ardeii, tăiați în sferturi pe lungime, tulpină și semințe. Infilați frigarui subțiri prin Centrul feliilor, lăsând aproximativ 1/4 inch între bucăți.
Clătiți ciupercile, tăiați tulpinile la culoare cu capace și salvați tulpinile pentru alte utilizări.
Se amestecă uleiul de măsline și roșiile.
Ungeți amestecul pe legume.
Puneți legumele pe un grătar pe un pat solid de cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde). Închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiti, întorcându-vă după cum este necesar, până când legumele sunt rumenite și fragede când sunt străpunse, 8 până la 10 minute.
Transferați într-un platou așa cum este gătit.
Scoateți legumele din frigarui.
Adăugați ciuperci în platou și condimentați legumele după gust cu sare și piper.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.