Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură întreagă de 30? Legumele la grătar cu pansament de zeiță verde ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 155 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pansament zeiță, ulei de măsline, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cartofi La Grătar Cu Pansament De Zeiță Verde, Vegan Verde Zeita Dressing cu gratar Veggie Kabobs, și salată de inimă romaine la grătar cu dressing de zeiță verde avocado-kefir.
Instrucțiuni
1
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, amestecați uleiul de măsline cu busuiocul și condimentați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Ungeți uleiul de busuioc pe legume. Când focul este mediu-fierbinte, aranjați feliile de vinete pe cea mai fierbinte zonă a grătarului și înconjurați-le cu portobellos și fenicul feliat. Grătiți, ungând des cu uleiul și întorcând o dată, până când legumele sunt frumos carbonizate și aproape fragede, aproximativ 6 minute pentru vinete și 10 minute pentru portobellos și fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Busuioc
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Transferați legumele într-un platou și acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Puneți dovleceii și dovleceii galbeni pe cea mai fierbinte parte a grătarului și înconjurați-i cu conopida și ardeii grași roșii. Grătiți, ungând des cu uleiul de busuioc și întorcând o dată, până când legumele sunt carbonizate frumos și aproape fragede, 1 până la 2 minute pentru dovlecei, 6 minute pentru ardeii grași și 10 minute pentru conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Suc De Fructe Galben
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Măsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Busuioc
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Adăugați legumele în platou și serviți cu pansamentul zeiței verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)