Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele la barigoule cu Vanillan. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 215 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, broccoli, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Încercați Barigoule de legume de primăvară, Halibut A La Barigoule, și Linguine cu varză de Bruxelles Barigoule pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați toate coaja șialb de la lămâie; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
2
Tăiați carnea încrucișată în felii groase de 1/4"; pus deoparte.
3
Căptușiți o foaie mare de copt cu ramăun prosop de bucătărie. Gatiti broccoli intr-o oala marede apă sărată fiartă timp de 1 minut. Folosindo lingură cu fante, transferați pe foaia pregătită.Repetați în aceeași oală cu morcovi,ceapă, sparanghel și fenicul, întorcând apa în aboil între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Morcov
Fenicul
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Lingura Cu Fante
Foaie De Copt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Puneți bulionul de pui într-o cratiță micăpeste foc mic și răzuiește în semințe de laboabe de vanilie; adăugați fasole. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Semințe
5
Se ia de pe foc; se lasă la infuzat 10 minute.
6
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați morcovi, ceapă,fenicul și usturoi; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Fenicul
Usturoi
Ceapă
8
Adăugați coriandru, următoarele 3 ingrediente și bulion infuzat cufasole. Acoperiți cu capacul ușor întredeschis; simmerpână când legumele sunt crocante-fragede, 12-15minute. Se amestecă broccoli și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sparanghel
Coriandru
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Bulion
9
Folosind o lingură cu fante, transferațilegume într-un vas cald de servire. Aducețibulion la fiert și gătiți până se reducela 1 cană.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
10
Scoateți bulionul de pe foc; whiskin rămase 2 linguri de ulei și 1 linguriță de oțet.Se condimentează cu sare, piper și suplimentaroțet, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Piper
Bulion
Sare
Ulei De Gătit
11
Se toarnă sosullegume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
12
Garnisiți cu felii de lămâie șicilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
13
Per porție: 139 calorii, 8 g grăsimi, 16 g carbohidrați