Legume Indiene Bhaji
Indian Bhaji de legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de ghimbir, pudră de curry, morcov și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi indieni cu semințe de muștar (Sookhi Bhaji), Indian Restaurant Stil Ceapa Bhaji-Prajite Ceapa Blinele, și Acasa-<url> pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii, floretele de conopidă, morcovul și mazărea într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde până când legumele sunt foarte fierbinți și încep să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Scoateți folia de plastic și scurgeți legumele într-o strecurătoare.
Puneți uleiul vegetal într-o tigaie mare și încălziți la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa pana devine aurie, aproximativ 10 minute, si amestecati semintele de chimen, semintele de mustar negru si frunzele de dafin. Gatiti si amestecati pana cand semintele incep sa se pulverizeze, aproximativ 30 de secunde, apoi adaugati chiles verde, usturoi si ghimbir. Gatiti si amestecati pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, aproximativ 1 minut.
Se amestecă chimenul măcinat, pudra de curry și pudra de chili, apoi se adaugă cartofii parțial fierți, conopida, morcovul și mazărea. Gatiti si amestecati pana cand legumele sunt fragede si acoperite cu condimente, aproximativ 30 de minute.
Se presară cu frunze de cilantro.