Indian Bhaji de legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de ghimbir, pudră de curry, morcov și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi indieni cu semințe de muștar (Sookhi Bhaji), Indian Restaurant Stil Ceapa Bhaji-Prajite Ceapa Blinele, și Acasa-<url> pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii, floretele de conopidă, morcovul și mazărea într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde până când legumele sunt foarte fierbinți și încep să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți folia de plastic și scurgeți legumele într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Puneți uleiul vegetal într-o tigaie mare și încălziți la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa pana devine aurie, aproximativ 10 minute, si amestecati semintele de chimen, semintele de mustar negru si frunzele de dafin. Gatiti si amestecati pana cand semintele incep sa se pulverizeze, aproximativ 30 de secunde, apoi adaugati chiles verde, usturoi si ghimbir. Gatiti si amestecati pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar Negru
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Grăsime De Porc înapoi
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă chimenul măcinat, pudra de curry și pudra de chili, apoi se adaugă cartofii parțial fierți, conopida, morcovul și mazărea. Gatiti si amestecati pana cand legumele sunt fragede si acoperite cu condimente, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Chimen Măcinat
Măsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca David & Nadia Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.