Legume De Vară La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele de vară la grătar. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD pe porție. O porție conține 80 de calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Legume De Vară La Grătar, Legume De Vară Pur Și Simplu La Grătar, și Legume De Vară Super Simple La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași în fâșii de 1 inch lățime.
Tăiați dovleceii și dovleceii pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Tăiați ceapa în felii groase de 1/2 inch. Înveliți ușor legumele uniform cu spray de gătit.
Legume la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Se scoate de pe grătar și se presară uniform cu sare și piper.