Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele de iarnă prăjite cu afine. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 116 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Iarna. Un amestec de varză de Bruxelles, piper, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Legume Prăjite De Iarnă, Legume Prăjite De Iarnă, și Legume Prăjite De Iarnă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți ușor 2 tigăi mari cu jeleu; așezați morcovii și napii într-o tigaie și varza de Bruxelles în a doua tigaie. Împărțiți rozmarinul și următoarele 3 ingrediente între amestecul de morcovi și varza de Bruxelles; aruncați fiecare pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Rozmarin
Morcov
Nap
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți ambele tigăi la 400 în același timp.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Coaceți amestecul de morcovi 30 de minute, amestecând o dată; adăugați afine și coaceți 5 minute sau până când morcovii și napii sunt fragede și rumenite și merisoarele încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Morcov
Nap
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Coaceți varza de Bruxelles 15 până la 20 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți legumele din cuptor și combinați într-un castron mare de servire.