Legume cu unt rumenit cu migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele cu unt rumenit cu migdale. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 192 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână migdale, sare de usturoi, piper de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 34%. Încercați Gnocchi cu unt rumenit cu Broccoli și migdale, Fasole Verde Cu Unt Rumenit Și Migdale, și Unt Rumenit Unt De Arahide Fulgi De Ovăz Biscuiți Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mic. Se condimentează cu sare de usturoi și piper de usturoi.
Se amestecă migdalele și se gătește până se rumenesc. Se amestecă vinul, ceapa, ardeiul gras roșu, broccoli și conopida. Gatiti 5 minute sau pana cand legumele sunt fragede.