Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele balsamice la grătar. Această rețetă fără gluten servește 7 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână dovlecei de vară, frunze de busuioc, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 3 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Legume Balsamice La Grătar, Legume Balsamice La Grătar, și Legume Balsamice La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas mare din metal sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați legumele și pansamentul; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți legumele din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Marinada
4
Așezați legumele în coșul de grătar (grătar "wok").
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Se pune pe grătar la foc mediu-mare. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 15 minute, amestecând ocazional, până când este crocant.