Legume Aurii
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Legumele aurii ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 52 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, morcovi, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Legume Aurii, Pui auriu și legume de toamnă, și Pui Auriu Și Legume De Toamnă.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați capetele dovlecelului.
Tăiați dovleceii în 3-până la 4-in. lungimi.
Tăiați fiecare lungime în 1/4-până la 1/2-in.- chibrituri groase; pus deoparte. Curățați morcovii și tăiați la fel ca dovleceii; pus deoparte. Cojiți jicama și tăiați-o în jumătate. Setați jumătățile, tăiați partea în jos, pe o placă de tăiere și tăiați în 1/4 - până la 1/2-in.- felii groase. Stivați 3 sau 4 felii și tăiați - le în 1/4-până la 1/2-in.- chibrituri groase; pus deoparte.
Într-o tigaie mare la foc mare, prăjiți semințele de chimen (dacă folosiți) până când sunt parfumate, 2 până la 3 minute.
Adăugați legume. Gatiti, amestecand, pana la sizzling.
Adăugați sare și suc și gătiți până când legumele sunt doar fragede, aproximativ 5 minute.
Se presară piper și se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei.