Legume amestecate cu sos de nucă de cocos (Aviyal)
Legumele amestecate cu sos de nucă de cocos (Aviyal) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 78 cenți pe porție. O porție conține 208 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, nucă de cocos, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Legume amestecate cu cremă de nucă de cocos, Legume mixte în sos de Curry de nucă de cocos, și Legume mixte în lapte de cocos — cu mango semi-coapte.
Instrucțiuni
1
Aduceți cartofi, morcovi, chile, fulgi de ardei roșu, turmeric, 1 cană de apă și sare la fiert într - o oală grea de 3 până la 4 litri, apoi fierbeți rapid, neacoperit, până când legumele sunt aproape fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Legume
Cartofi
Turmeric
Morcov
Ardei Iute
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați dovleceii și mazărea și fierbeți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Mazăre
3
Între timp, amestecați nuca de cocos, chimenul, cayenne și restul de 3/4 cană de apă într-un blender sau robot de bucătărie într-o pastă medie-fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Nucă De Cocos
Chimen
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați amestecul de nucă de cocos în amestecul de legume împreună cu iaurtul. Se fierbe la foc mic, neacoperit, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede și aromele s-au amestecat, 12 până la 15 minute. Dacă amestecul devine prea gros pentru a fierbe, adăugați mai multă apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Nucă De Cocos
Iaurt
Apă
5
Se servește presărat cu frunze de curry și stropit cu ulei de cocos, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Curry
Ulei De Cocos
1
* Ingredientele indiene pot fi comandate prin poștă de la Kalustyans.com. * Chile poate fi îndepărtat în timpul gătitului atunci când aviyal este suficient de picant pentru gustul tău.* Aviyal poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit (adăugați frunze de curry și ulei de cocos chiar înainte de servire).