Legume aburite cu unt de Chile-Lime
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele aburite cu unt de Chile-Lime. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 344 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Legume Aburite Cu Unt De Tei Chile, Legume aburite cu ulei de susan-Chile, și Pește aburit cu var și Chile.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 1 litru, topiți untul la foc mic.
Adăugați usturoi; gatiti si amestecati aproximativ 20 de secunde.
Adăugați coaja de tei, chile, sare și suc de lămâie; se amestecă bine. Pune deoparte.
În cratița de 4 litri, așezați coșul cu aburi.
Adăugați 1 cană de apă; se încălzește la fierbere.
Adăugați legume tăiate în Coș; acoperiți și gătiți 4 până la 5 minute sau până când sunt crocante.
Pentru a servi, așezați legumele în vasul de servire.
Adăugați amestecul de unt; aruncați ușor pentru a acoperi.