Lechona Tolimense (Carne De Porc Umplută În Stil Columbian)

Lechona Tolimense (Carne De Porc Umplută În Stil Columbian)
Lechona Tolimense (carne de porc umplută în stil columbian) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,44 USD pe porție. O porție conține 901 calorii, 82G de proteine, și 54g de grăsime. 423 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare și piper, căței de usturoi, grăsime de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul alb gătit, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Carne Umplută În Stil Columbian (Albondig Circulan Colombiano), Indios de Guiso (varză umplută în stil columbian), și Pimentones Rellenos (Ardei Umpluți În Stil Columbian) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie cu sos mediu topiți grăsimea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați scallions și usturoi. Gatiti aproximativ 3 minutes.In un castron mare se amestecă carnea de porc, orez fiert, chimen măcinat, sazon goya, mazăre, cartofi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Orez FiertOrez Fiert
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați amestecul de grăsime de porc și ceapă în castron. Acoperiți și puneți la frigider timp de 1 oră.o asamblați: Clătiți pielea grasă de porc sub apă rece și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați pielea de grăsime de porc pe o suprafață de lucru, deasupra cu amestec de orez. Începeți să rulați pielea de porc pentru a închide complet amestecul de orez și carne de porc. Legați cu sfoară de bucătărie pentru a ține ruloul împreună.Preîncălziți cuptorul la 325 F. Acoperiți lechona cu folie de aluminiu și puneți-o pe un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Coaceți aproximativ 40 de minute neacoperite și întoarceți lechona, acoperiți din nou și gătiți încă 30 de minute.Descoperiți și gătiți încă 25 de minute, pentru a permite pielii să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți din cuptor și transferați-l pe o tăietură. Sculptați lechona după ce s-a odihnit cel puțin 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se servește cu Arepa și pene de var pe lateral.Notă: dacă doriți să vedeți imagini cu o lechona tradițională făcută cu un porc întreg, puteți vizita blogul Nika aici. Dacă sunteți vegetarian, nu vă recomand fotografiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista