Lechona Tolimense (Carne De Porc Umplută În Stil Columbian)

Lechona Tolimense (Carne De Porc Umplută În Stil Columbian)
Lechona Tolimense (carne de porc umplută în stil columbian) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,44 USD pe porție. O porție conține 901 calorii, 82G de proteine, și 54g de grăsime. 423 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare și piper, căței de usturoi, grăsime de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul alb gătit, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Carne Umplută În Stil Columbian (Albondig Circulan Colombiano), Indios de Guiso (varză umplută în stil columbian), și Pimentones Rellenos (Ardei Umpluți În Stil Columbian) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie cu sos mediu topiți grăsimea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PorcGrăsime De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați scallions și usturoi. Gatiti aproximativ 3 minutes.In un castron mare se amestecă carnea de porc, orez fiert, chimen măcinat, sazon goya, mazăre, cartofi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Orez FiertOrez Fiert
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sazon CompletaSazon Completa
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați amestecul de grăsime de porc și ceapă în castron. Acoperiți și puneți la frigider timp de 1 oră.o asamblați: Clătiți pielea grasă de porc sub apă rece și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PorcGrăsime De Porc
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați pielea de grăsime de porc pe o suprafață de lucru, deasupra cu amestec de orez. Începeți să rulați pielea de porc pentru a închide complet amestecul de orez și carne de porc. Legați cu sfoară de bucătărie pentru a ține ruloul împreună.Preîncălziți cuptorul la 325 F. Acoperiți lechona cu folie de aluminiu și puneți-o pe un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PorcGrăsime De Porc
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți aproximativ 40 de minute neacoperite și întoarceți lechona, acoperiți din nou și gătiți încă 30 de minute.Descoperiți și gătiți încă 25 de minute, pentru a permite pielii să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți din cuptor și transferați-l pe o tăietură. Sculptați lechona după ce s-a odihnit cel puțin 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se servește cu Arepa și pene de var pe lateral.Notă: dacă doriți să vedeți imagini cu o lechona tradițională făcută cu un porc întreg, puteți vizita blogul Nika aici. Dacă sunteți vegetarian, nu vă recomand fotografiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista