Lechona Tolimense (Carne De Porc Umplută În Stil Columbian)

Lechona Tolimense (carne de porc umplută în stil columbian) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,44 USD pe porție. O porție conține 901 calorii, 82G de proteine, și 54g de grăsime. 423 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare și piper, căței de usturoi, grăsime de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul alb gătit, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Carne Umplută În Stil Columbian (Albondig Circulan Colombiano), Indios de Guiso (varză umplută în stil columbian), și Pimentones Rellenos (Ardei Umpluți În Stil Columbian) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie cu sos mediu topiți grăsimea de porc.
Adăugați scallions și usturoi. Gatiti aproximativ 3 minutes.In un castron mare se amestecă carnea de porc, orez fiert, chimen măcinat, sazon goya, mazăre, cartofi, sare și piper.
Adăugați amestecul de grăsime de porc și ceapă în castron. Acoperiți și puneți la frigider timp de 1 oră.o asamblați: Clătiți pielea grasă de porc sub apă rece și uscați-o.
Așezați pielea de grăsime de porc pe o suprafață de lucru, deasupra cu amestec de orez. Începeți să rulați pielea de porc pentru a închide complet amestecul de orez și carne de porc. Legați cu sfoară de bucătărie pentru a ține ruloul împreună.Preîncălziți cuptorul la 325 F. Acoperiți lechona cu folie de aluminiu și puneți-o pe un vas de copt.
Coaceți aproximativ 40 de minute neacoperite și întoarceți lechona, acoperiți din nou și gătiți încă 30 de minute.Descoperiți și gătiți încă 25 de minute, pentru a permite pielii să se rumenească.
Scoateți din cuptor și transferați-l pe o tăietură. Sculptați lechona după ce s-a odihnit cel puțin 15 minute.
Se servește cu Arepa și pene de var pe lateral.Notă: dacă doriți să vedeți imagini cu o lechona tradițională făcută cu un porc întreg, puteți vizita blogul Nika aici. Dacă sunteți vegetarian, nu vă recomand fotografiile.