Lechon Liempo (burtă de porc prăjită în stil Filipinez)

Lechon Liempo (burtă de porc prăjită în stil Filipinez)
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Lechon Liempo (burtă de porc prăjită în stil Filipinez) ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1326 calorii, 28G de proteine, și 133g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 182 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, burtă de porc, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulou De Lechon Cu Burtă De Porc, Lechincallorn Asado (carne de porc prăjită în stil cubanez), și Tocino (Carne De Porc La Grătar În Stil Filipinez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei, usturoi, sare, oțet și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați burta de porc pe o placă de tăiere cu pielea în jos. Scor carne diagonală aproximativ la fiecare 2 inci. Repetați în direcția opusă, creând un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Întindeți amestecul de usturoi uniform pe toată carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Rulați carnea de porc într-un cilindru și legați-o strâns cu sfoară de măcelar aproximativ fiecare centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii de ambele părți ale grătarului de cărbune și așezați o tigaie de folie între cele două grămezi de cărbuni. Acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Rulați scuipatul rotisorului prin mijlocul cărnii de porc și fixați capetele cu furculițele rotisorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se pune pe rotisor, se acoperă și se gătește la foc mediu până când pielea s-a întunecat și s-a crăpat, iar carnea de porc înregistrează 160 de bucăți atunci când un termometru de citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a cărnii, aproximativ 3 ore, completând cărbuni pentru a menține temperatura după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Scoateți scuipatul, feliați și serviți.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista