Lechon Liempo (burtă de porc prăjită în stil Filipinez)

Lechon Liempo (burtă de porc prăjită în stil Filipinez)
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Lechon Liempo (burtă de porc prăjită în stil Filipinez) ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1326 calorii, 28G de proteine, și 133g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 182 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, burtă de porc, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulou De Lechon Cu Burtă De Porc, Lechincallorn Asado (carne de porc prăjită în stil cubanez), și Tocino (Carne De Porc La Grătar În Stil Filipinez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei, usturoi, sare, oțet și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați burta de porc pe o placă de tăiere cu pielea în jos. Scor carne diagonală aproximativ la fiecare 2 inci. Repetați în direcția opusă, creând un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Întindeți amestecul de usturoi uniform pe toată carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
4
Rulați carnea de porc într-un cilindru și legați-o strâns cu sfoară de măcelar aproximativ fiecare centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii de ambele părți ale grătarului de cărbune și așezați o tigaie de folie între cele două grămezi de cărbuni. Acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Rulați scuipatul rotisorului prin mijlocul cărnii de porc și fixați capetele cu furculițele rotisorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Se pune pe rotisor, se acoperă și se gătește la foc mediu până când pielea s-a întunecat și s-a crăpat, iar carnea de porc înregistrează 160 de bucăți atunci când un termometru de citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a cărnii, aproximativ 3 ore, completând cărbuni pentru a menține temperatura după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Scoateți scuipatul, feliați și serviți.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista