Lechon Liempo (burtă de porc prăjită în stil Filipinez)

Lechon Liempo (burtă de porc prăjită în stil Filipinez)
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Lechon Liempo (burtă de porc prăjită în stil Filipinez) ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1326 calorii, 28G de proteine, și 133g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 182 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, burtă de porc, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulou De Lechon Cu Burtă De Porc, Lechincallorn Asado (carne de porc prăjită în stil cubanez), și Tocino (Carne De Porc La Grătar În Stil Filipinez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei, usturoi, sare, oțet și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați burta de porc pe o placă de tăiere cu pielea în jos. Scor carne diagonală aproximativ la fiecare 2 inci. Repetați în direcția opusă, creând un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Întindeți amestecul de usturoi uniform pe toată carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Rulați carnea de porc într-un cilindru și legați-o strâns cu sfoară de măcelar aproximativ fiecare centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii de ambele părți ale grătarului de cărbune și așezați o tigaie de folie între cele două grămezi de cărbuni. Acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Rulați scuipatul rotisorului prin mijlocul cărnii de porc și fixați capetele cu furculițele rotisorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se pune pe rotisor, se acoperă și se gătește la foc mediu până când pielea s-a întunecat și s-a crăpat, iar carnea de porc înregistrează 160 de bucăți atunci când un termometru de citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a cărnii, aproximativ 3 ore, completând cărbuni pentru a menține temperatura după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scoateți scuipatul, feliați și serviți.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista