Lebkuchen al IV-lea

Lebkuchen al IV-lea
Lebkuchen IV este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 72 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 62 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, cuișoare măcinate, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Lebkuchen, Lebkuchen, și Lebkuchen.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică la foc mediu, amestecați mierea și melasa. Se aduce la fierbere și se ia de pe foc. Se amestecă zahărul brun, oul, sucul de lămâie și coaja de lămâie până se omogenizează bine. Pune deoparte. Într-un castron mare, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, cuișoarele, nucșoara și ienibaharul. Se amestecă ingredientele din tigaie în castron și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
MelasăMelasă
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
TigaieTigaie
2
Se amestecă nucile și citronul confiat. Acoperiți aluatul și răciți câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Citron ConfiatCitron Confiat
NuciNuci
AluatAluat
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Folosind o cantitate mică de aluat la un moment dat, întindeți-vă la o grosime de 1/4 inch pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Tăiați în dreptunghiuri mici.
6
Așezați dreptunghiurile la o distanță de 1 inch pe foile de copt pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți timp de 10 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit, până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Combinați 1 cană de zahăr cu apă într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește între 234 și 240 de grade F (112 până la 116 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă moale care se aplatizează atunci când este scoasă din apă și plasată pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
ApăApă
3
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
4
Periați cookie-urile fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții72
Scor De Sănătate0
Revista