Lebkuchen IV este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 72 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 62 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, cuișoare măcinate, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Lebkuchen, Lebkuchen, și Lebkuchen.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică la foc mediu, amestecați mierea și melasa. Se aduce la fierbere și se ia de pe foc. Se amestecă zahărul brun, oul, sucul de lămâie și coaja de lămâie până se omogenizează bine. Pune deoparte. Într-un castron mare, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, cuișoarele, nucșoara și ienibaharul. Se amestecă ingredientele din tigaie în castron și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Ienibahar
Scorțișoară
Melasă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Miere
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
Tigaie
2
Se amestecă nucile și citronul confiat. Acoperiți aluatul și răciți câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Citron Confiat
Nuci
Aluat
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Folosind o cantitate mică de aluat la un moment dat, întindeți-vă la o grosime de 1/4 inch pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Tăiați în dreptunghiuri mici.
6
Așezați dreptunghiurile la o distanță de 1 inch pe foile de copt pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți timp de 10 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit, până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Combinați 1 cană de zahăr cu apă într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se încălzește între 234 și 240 de grade F (112 până la 116 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă moale care se aplatizează atunci când este scoasă din apă și plasată pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Apă
3
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul cofetarilor până se omogenizează.