Le Rouget

Le Rouget
Le Rouget ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $2.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 498 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de hamsii, morcovi, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Le Rouget, și Rouget și creveți cu sos de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit mic, filetați mulletele din spate fără a rupe burta.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Scoateți toate oasele și păstrați-le pe lateral. Curățați și spălați morcovii, spălați cu grijă celelalte legume și tăiați-le în felii folosind o mandolină. Condimentați legumele mărunțite cu pansamentul și umpleți-le în interiorul mugurilor. Gatiti usor mulletele deschise sub gratar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Se presară cu sos Romesco și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
4
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
5
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Aranjați roșiile și usturoiul necojite pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se presară cu ulei de măsline și se coace timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lasă să se răcească. Curățați roșiile, îndepărtați miezul, semințele și sucul apăsându-le în mână. Se curăță usturoiul și se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
SucSuc
SemințeSemințe
9
Se amestecă roșiile prăjite, usturoiul, hamsiile și piperul prăjit, dacă se utilizează, sare, piper și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
TomateTomate
UsturoiUsturoi
PiperPiper
NuciNuci
SareSare
10
Adăugați 2 linguri de pătrunjel. În timp ce amestecați, adăugați puțin ulei de măsline și oțet treptat. Puneți deoparte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista