Le Rouget
Le Rouget ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $2.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 498 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de hamsii, morcovi, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Le Rouget, și Rouget și creveți cu sos de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cuțit mic, filetați mulletele din spate fără a rupe burta.
Scoateți toate oasele și păstrați-le pe lateral. Curățați și spălați morcovii, spălați cu grijă celelalte legume și tăiați-le în felii folosind o mandolină. Condimentați legumele mărunțite cu pansamentul și umpleți-le în interiorul mugurilor. Gatiti usor mulletele deschise sub gratar.
Se presară cu sos Romesco și se servește.
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Aranjați roșiile și usturoiul necojite pe o foaie de copt.
Se presară cu ulei de măsline și se coace timp de 15 până la 20 de minute.
Lasă să se răcească. Curățați roșiile, îndepărtați miezul, semințele și sucul apăsându-le în mână. Se curăță usturoiul și se toacă.
Se amestecă roșiile prăjite, usturoiul, hamsiile și piperul prăjit, dacă se utilizează, sare, piper și nuci.
Adăugați 2 linguri de pătrunjel. În timp ce amestecați, adăugați puțin ulei de măsline și oțet treptat. Puneți deoparte la frigider.