Le Grand Aioli

Le Grand Aioli
Le Grand Aioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 534 calorii, 45g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $5.14 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de anghinare, conopidă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Ierburi proaspete a Aperculoli cu legume de primăvară / Le Grand a Aperculoli, Marea Margarita, și Marea Bahama.

Instrucțiuni

1
Presărați fileurile de pește pe ambele părți cu 2 linguri de sare de mare. Aranjați peștele pe un suport de sârmă așezat peste o tigaie pentru a prinde orice suc. Se acoperă cu folie și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
A doua zi, clătiți bine peștele. Aduceți o tigaie mare adâncă de apă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați peștele și braconați-l ușor la foc mic până când este gătit, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Transferați peștele într-un platou mare și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Într-o cratiță, combinați nautul cu frunzele de dafin și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați apă pentru a acoperi și aduceți la foc mic la foc moderat. Acoperiți și gătiți ușor până când nautul este fraged, 1 până la 2 ore, adăugând mai multă apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Scurgeți și aruncați frunzele de dafin și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
8
Tăiați tulpinile din anghinare și rupeți frunzele dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
9
Tăiați treimea superioară a fiecărei anghinare și frecați anghinarea peste tot cu lămâia. Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, fierbeți anghinarea la foc moderat până când fundul este fraged când este străpuns cu un cuțit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Scurgeți anghinarea și, când este suficient de rece pentru a o manipula, scoateți frunzele interioare. Folosind o linguriță, răzuiește bobinele păroase. Sferturi de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
11
Pentru servire, aranjați peștele, ouăle, legumele și melcii pe platouri și puneți nautul și aioli în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
EscargotEscargot
AioliAioli
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista