Le Dome

Le Dome
Le Dome ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 424 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de ciocolată dulce-amăruie, cremă de patiserie, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Lemon Dome, Tort Dom umplut cu ciocolată și cremă de nuci, și Apple Dome cu Bravo Farm Special Reserve Cheddar.

Instrucțiuni

1
Adună-ți ingredientele. Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Pentru a face bezea, bateți albușurile la viteză mare cu 1/2 cană de zahăr până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3
Adăugați încă 1/3 cană de zahăr și bateți până se formează vârfuri rigide. Bateți în restul de 1/3 cană de zahăr. Îndoiți masa de alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
4
Folosind o pungă de patiserie (sau o pungă de depozitare cu colțurile tăiate) pipeți douăsprezece până la cincisprezece bezea plate pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Pe o a doua foaie de copt, pipeți douăsprezece până la cincisprezece bezea cu cupolă.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți timp de 1 oră și 30 de minute. Atingeți o bezea pentru a vedea dacă este uscată și îndepărtați imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
În timp ce bezeaua se coace, cu un cojitor, radeți câte 3/4 cană din batoanele de ciocolată albă și neagră și dați-le la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată NeagrăCiocolată Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
8
Pentru a face chantilly (frisca), combinați smântâna grea și zahărul într-un castron mediu și bateți cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Pentru a face crema de patiserie: într-o cratiță grea, amestecați laptele și 1/4 cană de zahăr. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile și oul. Se amestecă împreună zahărul rămas și amidonul de porumb; apoi amestecați-le în ou până se omogenizează. Când laptele fierbe, stropiți-l în vas într-un jet subțire în timp ce amestecați, astfel încât să nu gătiți ouăle. Întoarceți amestecul în cratiță și aduceți încet la fierbere, amestecând constant, astfel încât ouăle să nu se coaguleze sau să se ardă în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Când amestecul fierbe și se îngroașă, scoateți-l de pe foc. Se amestecă untul și vanilia, amestecând până când untul este complet amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
12
Se toarnă într-un recipient rezistent la căldură și se pune o bucată de folie de plastic direct pe suprafață pentru a preveni formarea unei piele. Refrigerați până la răcire înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
13
Pentru a face crema de vanilie, puneți crema de patiserie într-un castron mare și adăugați extractul de vanilie. Răsturnați semințele de vanilie în castron și pliați în jumătate din chantilly. Pentru crema de ciocolată, topiți ciocolata la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
14
Puneți crema de patiserie într-un castron mare și pliați în ciocolata topită până se combină. Îndoiți chantilly-ul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
15
Întindeți crema de vanilie pe jumătate din partea de jos și de sus a bezelei cu bezea bombată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Ardei ArbolArdei Arbol
16
Întindeți un strat de cremă peste vârfurile cupolate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
17
Repetați procesul cu crema de ciocolată și bezea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
18
Se toarnă așchii de ciocolată neagră și albă peste bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
19
Se servește imediat sau se păstrează la frigider.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista