Latkes De Somon Afumat Și Ceapă Verde

Somon afumat și ceapă verde Latkes este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2. O porție conține 789 calorii, 30g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din nucă de cocos și Var are 4 fani. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Un amestec de somon, ouă, masă matzo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Mini Latkes Veggie cu somon afumat și Tzatziki, Latkes De Cartofi Cu Nasturel, Somon Afumat Și Salată De Avocado, și Latkes de cartofi cu Nasturel, somon afumat și salată de Avocado.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.