Latkes De Modă Veche

Latkes De Modă Veche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Latkes de modă veche. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă fără lactate servește 16 și costă 55 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ulei de arahide, masă matzo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Această rețetă este plăcută de 85 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Latkes cu Lox, Latkes, și Latkes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cartofii cu discul de grătar al procesorului alimentar. După fiecare doi sau trei cartofi, înfășurați bucăți în pânză de brânză care a fost pliată de două ori. Legați colțurile în jurul mânerului unei linguri de lemn și răsuciți pachetul până când apa curge. Colectați apa într-un castron și stoarceți toți cartofii până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați-le într-un bol mare de amestecare cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Lăsați apa de cartof scursă să stea netulburată până când se formează un bazin de apă maro deasupra unei suspensii de amidon PAL de cartofi. Scurgeți cu grijă apa, apoi amestecați amidonul în amestecul de ceapă de cartofi cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
AmidonAmidon
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se amestecă ouăle, unul câte unul, alternând cu 1/4 cană de făină matzo, până când amestecul latke poate fi format în chiftele care se lipesc doar în mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Adăugați sare treptat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Încălziți uleiul de 1/2 inch în tigaie la înălțime medie până când o bucată de cartof bulează imediat. Formați o cantitate mică de latke mix într-un disc și prăjiți pe ambele părți până se rumenesc pentru a testa condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați mai multă sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Formați chiftele de aproximativ 4 inci lățime și 1 inch grosime în centru și glisați în tigaie, gătind nu mai mult de 4 Odată. Se prăjește până se formează o crustă maro aurie pe fund, apoi se răstoarnă cu o spatulă cu fante și o furculiță până când se obține aceeași culoare pe cealaltă parte. Întoarceți după cum este necesar pentru a obține o crustă fermă, mai închisă decât aurie pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se transferă într-o tigaie tapetată cu prosoape de hârtie pentru a se răci timp de două minute, apoi se servește cu mere și smântână la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate5
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista