Latkes De Legume

Latkes De Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Latkes de legume. O porție conține 90 de calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 32 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de smântână, spanac, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes De Legume, Latkes De Legume, și Latkes De Legume Tricolore pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina matzo, sarea și zahărul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Separați albușurile de ou și gălbenușurile. Bateți gălbenușurile de ou și combinați cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ApăApă
3
Adăugați amestecul de gălbenuș în amestecul de masă matzo și lăsați-l să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
4
Bateți albușurile cu un mixer electric până când sunt rigide și pliați-le în amestecul de masă matzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Adăugați ceapă rasă, dovlecei, broccoli, spanac, morcovi, scallions și roșii uscate la soare dacă le folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
MorcovMorcov
SpanacSpanac
CeapăCeapă
6
Încălziți uleiul de porumb până când sfârâie într-o tigaie adâncă. Reduceți căldura și, folosind o lingură de gătit, puneți aluatul în tigaie, creând clătite subțiri de 3 până la 4 inci în diametru. Se prăjește câteva minute, întorcându-se când clătita este fermă și partea de jos este maro aurie. Întoarceți și prăjiți încă câteva minute până când cealaltă parte este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PorumbUlei De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scurgeți pe prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Se servește cu smântână.Ocazional amestecați amestecul rămas în vas în timpul procesului de lingură latkes în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
9
Gust
10
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
11
adaugă note notele mele
12
editează notele mele
13
făcut
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista