Latkes de cartofi în stil R, în stil R, cu rozmarin și sos de mere cu unt brun

Latkes de cartofi în stil R, în stil R, cu rozmarin și sos de mere cu unt brun
R latkes de cartofi în stil rincrusti cu rozmarin și mere de unt brun ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție conține 358 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, rozmarin și mere de unt brun, sare kosher grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Latkes de cartofi în stil R. R. R. cu mere de rozmarin și unt brun, Latkes de cartofi dulci și sos de mere, și Latkes De Cartofi Ricotta Cu Sos De Mere.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa clocotita sarata cu generozitate pana la fiert partial(testerul va intampina o oarecare rezistenta), aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți cartofii,clătiți în apă rece și scurgeți din nou. Curățați, acoperiți și răciți până lafoarte rece, cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Cartofi grate grosolan în marecastron. Topiți untul în castironskillet mare rezistent la cuptor la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Addshallots; saut până la moale, aproximativ 6 minute.
5
Adăugați amestecul de șalotă, 2 lingurițe grosieresare și 1/2 linguriță piper la cartofi(tigaie de rezervă). Aruncați pentru a amesteca uniform (donot amestec compact de cartofi). Faceți înainte: se poate face cu 3 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Lăsați să stea latemperatura camerei.
7
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. topiți 4 linguri usli ghee în skilletover rezervat la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați jumătate de cartofamestec (5 1/2 până la 6 căni). Se amestecă ușor până cândghee este absorbit, aproximativ 2 minute.
9
Răspândiți cartofii într-un strat uniform, apoi presațiferm cu spatula metalică pentru a compacta.Gatiti 5 minute, presand si aplatizandocazional. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Așezați o tigaie puțin mai mică deasupra cartofului. Se cântărește cu o cutie grea (cum ar fica o cutie de 28 de uncii de roșii). Gatiti cartofitort 15 minute, apăsând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Scoateți cutia și tigaia mică. Presațitort de cartofi din nou pentru a aplatiza.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Se întinde cu2 linguri ghee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GheeGhee
13
Puneți tigaia în cuptor și coaceți cartofultort neacoperit 15 minute. Rulați narrowspatula în jurul tort de cartofi. Se întoarcela platou, partea de jos (crustă) în sus.Tăiați imediat în pene și servițicu mere. Repetați cu restulcartofi și ghee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
* Unt clarificat Indian (numit și ghee); disponibil la unele supermarketuri și magazine de produse alimentare de specialitate și la piețele indiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
1
Vinuri spumante gustmare cu cartofi prăjiți bogați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Se toarnă unele
3
Piper Sonoma Brut (14 dolari), o valoare delicioasădin California.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista