Latkes de cartofi în stil R, în stil R, cu rozmarin și sos de mere cu unt brun

R latkes de cartofi în stil rincrusti cu rozmarin și mere de unt brun ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție conține 358 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, rozmarin și mere de unt brun, sare kosher grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Latkes de cartofi în stil R. R. R. cu mere de rozmarin și unt brun, Latkes de cartofi dulci și sos de mere, și Latkes De Cartofi Ricotta Cu Sos De Mere.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa clocotita sarata cu generozitate pana la fiert partial(testerul va intampina o oarecare rezistenta), aproximativ 15 minute.
Scurgeți cartofii,clătiți în apă rece și scurgeți din nou. Curățați, acoperiți și răciți până lafoarte rece, cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Cartofi grate grosolan în marecastron. Topiți untul în castironskillet mare rezistent la cuptor la foc mediu-mic.
Addshallots; saut până la moale, aproximativ 6 minute.
Adăugați amestecul de șalotă, 2 lingurițe grosieresare și 1/2 linguriță piper la cartofi(tigaie de rezervă). Aruncați pentru a amesteca uniform (donot amestec compact de cartofi). Faceți înainte: se poate face cu 3 ore înainte.
Lăsați să stea latemperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. topiți 4 linguri usli ghee în skilletover rezervat la foc mediu.
Adăugați jumătate de cartofamestec (5 1/2 până la 6 căni). Se amestecă ușor până cândghee este absorbit, aproximativ 2 minute.
Răspândiți cartofii într-un strat uniform, apoi presațiferm cu spatula metalică pentru a compacta.Gatiti 5 minute, presand si aplatizandocazional. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Așezați o tigaie puțin mai mică deasupra cartofului. Se cântărește cu o cutie grea (cum ar fica o cutie de 28 de uncii de roșii). Gatiti cartofitort 15 minute, apăsând ocazional.
Scoateți cutia și tigaia mică. Presațitort de cartofi din nou pentru a aplatiza.
Se întinde cu2 linguri ghee.
Puneți tigaia în cuptor și coaceți cartofultort neacoperit 15 minute. Rulați narrowspatula în jurul tort de cartofi. Se întoarcela platou, partea de jos (crustă) în sus.Tăiați imediat în pene și servițicu mere. Repetați cu restulcartofi și ghee.
* Unt clarificat Indian (numit și ghee); disponibil la unele supermarketuri și magazine de produse alimentare de specialitate și la piețele indiene.
Vinuri spumante gustmare cu cartofi prăjiți bogați.
Piper Sonoma Brut (14 dolari), o valoare delicioasădin California.