Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche

Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche
Nu puteți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încercați cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche. O porție conține 725 calorii, 13g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 67 ar spune că a lovit locul. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână morcovi, ulei de semințe de struguri, creme fraiche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este spectaculos. Încercați Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche, Clatite de cartofi cu păstrăv afumat, hrean Cr cca fra FRA, și de aur sfeclă savura, și Clatite de cartofi cu gem de mere-ceapa si crema de hrean Fraiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o cratiță medie, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se adaugă morcovii și se sotează 2 minute. Se amestecă sucul de morcovi și se fierbe până când lichidul s-a redus cu 5/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MorcoviSuc De Morcovi
MorcovMorcov
4
Puneți amestecul de morcovi într-un blender și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se transferă într-un bol de servire și se servește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mic și se lasă să stea, ideal timp de 24 de ore la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se servește rece.
8
Folosind accesoriul de grătar într-un robot de bucătărie, radeți separat cartofii, ceapa, morcovul și sfecla. Înveliți o tigaie mică de sote cu puțin ulei și puneți-o la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
SfeclăSfeclă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
TigaieTigaie
9
Adăugați jumătate din ceapa rasă și sotati-le încet până se caramelizează, moi și dulci. Folosind o strecurătoare, stoarceți tot excesul de lichid din legumele rămase și apoi combinați toate ingredientele într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
10
Adăugați cele 2 căni de ulei într-o tigaie medie și încălziți-o la 370 de grade F. Puneți 2 uncii de amestec latke în ulei și gătiți până se rumenesc pe 1 parte, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură sau o spatulă cu fante, întoarceți latke-ul și continuați să gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
11
Scoateți din ulei într-o tavă acoperită cu un prosop de hârtie și condimentați imediat cu sare, după gust. Continuați cu amestecul rămas. Aranjați latkes pe un platou de servire și serviți imediat cu piureul de morcovi și crema de hrean și chimen fraiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Piure De MorcoviPiure De Morcovi
HreanHrean
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateExpert
Gata În25 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista