Latkes de cartofi cu Nasturel, somon afumat și salată de Avocado
Latkes de cartofi cu Nasturel, somon afumat și salată de Avocado ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 284 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 45 minute. Un amestec de somon, ceapă, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Latkes De Cartofi Cu Nasturel, Somon Afumat Și Salată De Avocado, Latkes de cartofi cu somon afumat, Caviar și tarhon Cr Aproxme fra Bucroche, și Prăjituri cu somon și broccoli cu salată de năsturel, avocado și roșii.
Instrucțiuni
1
Strecurătoare de linie cu prosop de bucătărie. Se amestecă 1 1/2 căni de ceapă, ou, sare și piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Piper
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
2
Așezați 1/2 cană de ceapă rămasă în procesor; adăugați cartofi. Se amestecă până când cartofii se toacă foarte fin și o parte din amestec se curăță; se transferă în strecurătoare pregătită. Înfășurați prosopul în jurul cartofilor, stoarcând cât mai mult lichid posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ceapă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Răzuiți în castron cu amestec de ouă. Se amestecă făina și praful de copt pentru toate scopurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Praf De Copt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Încălziți 4 linguri de ulei vegetal întigaie mare mare la foc mediu-mare. Picătură amestec de cartofi de scant 1/4 cupfuls în tigaie; aplatiza fiecare latke la 2 1/2-inch rotund cu spatula de metal. Reduceți căldura la mediu. Gatiti pana devin aurii, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Transferați pe o foaie mare de copt cu margini. Repetați, adăugând mai mult ulei în tigaie, după cum este necesar. Faceți înainte: Latkes pot fi făcute cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.
7
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Coaceți latkes până când sunt crocante și maro intens, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți uleiul, oțetul și muștarul uscat într-un castron mic pentru a amesteca. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pudră De Muștar
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Combinați năsturelul, avocado și somonul într-un castron mare. Aruncați cu suficient pansament pentru a acoperi.