Latkes cu multe sosuri
Reteta Latkes cu o mulțime de sosuri este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție conține 461 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,36 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați mere, ouă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Latkes cu multe sosuri, O mulțime de lămâi, și Lots O ' Meat Lasagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 F (95 C). Montați o foaie de copt cu o grătar și puneți-o deoparte.
Pentru a face sosurile, amestecați ingredientele pentru fiecare în boluri mici separate.
Se transferă în vasele de servire și se dă la frigider.
Folosind găurile mari de pe o răzătoare de cutie, mărunțiți cartofii într-un castron mare cu apă.
Scurgeți cartofii și clătiți sub apă curentă rece.
Scurgeți din nou bine, strângând pentru a îndepărta cât mai mult lichid posibil.
Transferați cartofii într-un prosop de bucătărie curat și strângeți-l pentru a se usca și mai mult, apoi puneți-l într-un castron mare. Înfășurați ceapa tocată într-o grosime dublă de prosoape de hârtie, strângeți pentru a îndepărta cât mai multă umiditate și adăugați în castron.
Adăugați ouăle, făina, arpagicul, usturoiul și sarea și piperul după gust și amestecați pentru a se amesteca bine.
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare la o adâncime de aproximativ 1/2 inch (12 mm) și se încălzește la foc mediu. Folosind mâinile, scoateți o porție din amestecul de cartofi și formați-o într-o minge puțin mai mare decât o minge de golf. Aplatizați într-o clătită foarte subțire, ștergând în continuare cu prosoape de hârtie, după cum este necesar, pentru a îndepărta umezeala rămasă și puneți-o în uleiul fierbinte. Repetați pentru a adăuga încă 2 sau 3 latkes în tigaie, asigurându-vă că nu le suprapuneți sau nu aglomerați tigaia. Gatiti pana se rumeneste pe prima parte, aproximativ 3 minute. Folosind o spatulă cu fante, întoarceți latkele și gătiți până se rumenesc pe a doua parte, cu 2-3 minute mai mult.
Transferați pe grătarul de pe foaia de copt și introduceți foaia de copt în cuptorul cald. Repetați pentru a găti latkele rămase, adăugându-le la cuptor pe măsură ce sunt terminate. Când toate latke-urile sunt fierte, serviți imediat cu sosurile.
Din aceasta este o carte de bucate: Rețete pentru viața reală de Max Sussman și Eli Sussman. Fotografie Alex Farnum. Rețete și text drepturi de autor 2012 Eli Sussman și Max Sussman; imagini și ilustrații drepturi de autor 2012 Weldon Owen, Inc. Publicat de Olive Press.