Lasagna Ușoară I

Lasagna Ușoară I
Lasagnan ușor s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 572 calorii, 43G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână brânză ricotta parțial degresată, sos de spaghete, tăiței lasagna și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna Ușoară, Lasagna Ușoară Cu Papion, și Lasagna Ușoară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie mare, gătiți și amestecați carnea de vită măcinată până se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ciupercile și ceapa; se sotează până când ceapa este transparentă. Se amestecă sosul de paste și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
4
Într-un castron de dimensiuni medii, combinați brânza de vaci, brânza ricotta, parmezanul ras și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Brânză De VaciBrânză De Vaci
Brânză RicottaBrânză Ricotta
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Întindeți un strat subțire de sos de carne în fundul unei tigaie de 13x9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Strat cu tăiței lasagna nefierte, amestec de brânză, brânză mozzarella și sos de carne. Continuați stratificarea până când toate ingredientele sunt utilizate, rezervând 1/2 cană de mozzarella. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
BrânzăBrânză
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute. Descoperiți și acoperiți cu jumătate de cană rămasă de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți încă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor și lăsați să stea cu 10 până la 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista