Lasagna Roll Up-Uri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagna Roll Ups. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 425 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 2,04 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână tăiței lasagna, brânză ricotta, sos de paste și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 986 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 96%. Rețete similare includ Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri, și Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti taiteii de lasagna timp de 5 pana la 8 minute, sau pana cand sunt usor subdonati; scurgeți și clătiți.
Într-un castron mare de amestecare, amestecați împreună brânză rasă, brânză ricotta, tofu, spanac congelat și 1 cană parmezan.
Întindeți un strat de amestec de brânză pe tăiței, apoi adăugați un strat subțire de sos.
Rulați tăiței în sus și așezați cusătura în jos într-o tigaie de 13x9. Repetați pentru alte tăiței. Se acoperă cu sosul rămas și parmezanul.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 de minute sau până când este fierbinte și cu bule.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.