Lasagna-Pui Florentin
Lasagna-pui florentin necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 528 calorii, 38g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină, brânză cheddar, lapte degresat evaporat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Lasagna Florentină, Florentine Lasagna Roll-Up-Uri, și Lasagna Cremoasă De Roșii Florentină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Topiți margarina într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați făină; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu. Adăugați treptat laptele, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă sare și nucșoară; gatiti pana se ingroasa, amestecand continuu (aproximativ 3 minute).
Întindeți 1/2 cană de sos în fundul unui vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 2 tăiței peste sos; se acoperă cu jumătate de pui și jumătate de spanac.
Se presară cu 1/4 linguriță piper; se acoperă cu 3/4 cană sos. Repetați straturile, terminând cu tăiței.
Întindeți sosul rămas peste tăiței. Acoperiți și coaceți la 450 timp de 25 de minute sau până când tăiței sunt fragede și sosul este bulbuc. Descoperiți și acoperiți cu brânză; coaceți încă 5 minute.