Lasagna italiană cu cârnați și spanac
Cârnați italiană și spanac Lasagna ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 319 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sare, sos de spaghete fără sare, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna Ravioli cu cârnați italieni de pui și spanac, Lasagna Cu Cârnați Italieni, și Lasagna Cu Cârnați Italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți, dar nu clătiți. Aranjați tăiței într-un singur strat pe hârtie de ceară pentru a preveni lipirea.
Scoateți carcasele din cârnați. Gătiti cârnații într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Scurgeți bine; reveniți la tigaie.
Adăugați sos de spaghete și morcov; se fierbe, neacoperit, 10 minute.
Lingură 3/4 amestec de sos ceașcă în partea de jos a unui vas de copt 13 x 9 inch. Aranjați 3 tăiței peste sos.
Combinați brânza ricotta, sarea, 1/2 cană apă fierbinte, spanacul și busuiocul într-un bol mare; lingură jumătate de amestec peste tăiței. Se acoperă cu 1 cană de brânză mozzarella și 1 cană de amestec de sos. Repetați straturile cu amestecul de ricotta rămas, 3 tăiței și amestecul de sos rămas. Acoperiți vasul cu folie; coaceți la 375 timp de 35 de minute. Descoperiți, presărați cu restul de 1 cană mozzarella și coaceți 30 de minute.
Lăsați să stea 10-15 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice se remarcă prin eleganța lor proaspătă. Note de cireșe, vișine, cireșe negre, cireșe morello, violet, menta, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.